12 mei beginnen we weer met jeugd skeeler training seizoen 2022

De lente is weer begonnen, het is weer langer licht, de temperatuur gaat de goede kant op, de Westfries is dicht. Kortom het skeeler seizoen gaat weer beginnen op het Sportcircuit Hoogkarspel. 

Vorig jaar een erg leuke eerste editie jeugd skeeleren op het Sportcircuit gehad, IJsclub samen met Solid Aqua. Wat een plezier hebben we gehad. Dat smaakte naar meer.

We zijn al in de voorbereiding van komend seizoen. Dit keer gaan we naar twee aparte uren met de split op 10 jaar of ervaring. Dan hebben we meer ruimte op de baan en zitten de groepjes elkaar wat minder in de weg.

Het inschrijven voor deelnemers van vorig jaar en jeugdschaatsers en Solid Aqua leden is gestart. We zitten al op een mooie 45 deelnemers. We hebben nog een wachtlijstje die we gaan benaderen om in te schrijven. Daarna zullen we voorzichtig opvullen naar 60 deelnemers via een open inschrijving. 

Halverwege april verwachten we de deelnemerslijst van 60 compleet te hebben en zullen we deelnemers bevestigen van deelname en de contributie innen waar van toepassing.

Vragen omtrend jeugd skeeleren 2022 kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.